Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος που πιάστηκε με σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης - Δείτε φωτογραφία

Γύρω στις 5μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφορίων, σε συνεργασία με μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε άσπρη στερεά ουσία, κοκαΐνη μικτού βάρους 905 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε.

Ο 25χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.