Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Λευκωσία - Σε κρίσιμη κατάσταση 34χρονη ένοικος!

Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Λευκωσία - Σε κρίσιμη κατάσταση 34χρονη ένοικος!

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονη στο σπίτι της οποίας στον Άγιο Δομέτιο σημειώθηκε έκρηξη αργά χθες βράδυ.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας γύρω στα μεσάνυχτα δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ακούστηκε έκρηξη σε περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν επί τόπου και εντόπισαν πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά κατασβέστηκε, το υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος καταστράφηκε ολοσχερώς και προκλήθηκαν ζημιές σε τζάμια διαμερίσματος διπλανής πολυκατοικίας.

Βρέθηκε στο μπάνιο η ένοικος του διαμερίσματος 34 ετών, η οποία ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει εγκαύματα στο σώμα της.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE