Υπόθεση Ποταμιάς: Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες ο Καμερουνέζος - Εξακολουθούν να καταζητούνται τέσσερα πρόσωπα

Υπόθεση Ποταμιάς: Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες ο Καμερουνέζος - Εξακολουθούν να καταζητούνται τέσσερα πρόσωπα

Παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Παρασκευής (24/01) ο 39χρονος ύποπτος από το Καμερούν αναφορικά με την υπόθεση της Ποταμιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση», «το  Δικαστήριο αποφάσισε την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του για ακόμη οκτώ ημέρες»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «υπό κράτηση τελεί και ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 37 ετών με καταγωγή από το Ιράν, μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται 27χρονος αλλοδαπός φερόμενος ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης»

«Όσον αφορά τους τρεις Τουρκοκύπριους που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση, δεν έχει καταστεί εφικτό να εντοπιστούν από την Αστυνομία Κύπρου»

Επί του παρόντος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει κριθεί αναγκαία η διενέργεια δεύτερης νεκροτομής στη σορό του 24χρονου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.