Εμπρησμός οχήματος στη Λεμεσό: Πέρασαν χειροπέδες σε 31χρονο μετά από αξιολόγηση τεκμηρίων

Εμπρησμός οχήματος στη Λεμεσό: Πέρασαν χειροπέδες σε 31χρονο μετά από αξιολόγηση τεκμηρίων

Αναφορικά με υπόθεση Εμπρησμού Οχήματος μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μετά από εξετάσεις στην σκηνή και αξιολόγηση τεκμηρίων που παραλήφθηκαν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 31 χρόνου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο στον εξωτερικό χώρο μηχανουργείου στη Λεμεσό.

Από τη φωτιά το όχημα ιδιοκτησίας 30χρονου αξίας 8 χιλ. ευρώ υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 31χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE