Επτά ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους έξω από σχολείο στο Ναύπλιο - Δύο συλλήψεις

Επτά ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους έξω από σχολείο στο Ναύπλιο - Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Τετάρτης (22/1), σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων, δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα 5 άτομα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι έξω από σχολικό συγκρότημα σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων, ανήλικος ημεδαπός πλησίασε έτερο ανήλικο ημεδαπό, τον εξύβρισε και του κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα του, ενώ ακολούθως ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο και ακόμα 5 ανήλικοι.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, στο ανωτέρω περιστατικό εμπλέκεται ακόμα 1 ανήλικος ο οποίος επιτέθηκε στον παθόντα με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.