Πάφος: Ατύχημα σε πρατήριο βενζίνης! Κάρφωσε με τα μούτρα στις αντλίες ο οδηγός

Πάφος: Ατύχημα σε πρατήριο βενζίνης! Κάρφωσε με τα μούτρα στις αντλίες ο οδηγός

Ένα διαφορετικό ατύχημα κλήθηκαν να εξετάσουν απόψε Πέμπτη [29/10] οι άνδρες της Τροχαίας Πάφου αφού η κλήση που έλαβαν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ αφορούσε πληροφορίες για ατύχημα με όχημα το οποίο κτύπησε σε αντλίες υγρών καυσίμων σε πρατήριο «στην καρδιά της Πάφου».

Συγκεκριμένα ο οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε αντλίες υγρών καυσίμων όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE