Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος, τον βρήκε ο πατέρας του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος, τον βρήκε ο πατέρας του

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του χωριού Πράσινο στον Πύργο, από τον θάνατο ενός 14χρονου αγοριού.

Ο πατέρας βρήκε τον γιο του, χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας ενώ τον εντόπισε στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις του ο πατέρας του.

Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 14χρονο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αλλά σαφή εικόνα θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην Πάτρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE