«Επενδύουν» στον Βούτερ! Προσγειώθηκε ο Ολλανδός φορ...

«Επενδύουν» στον Βούτερ! Προσγειώθηκε ο Ολλανδός φορ...

Σήμερα πιθανότατα θα κλείσει η μετεγγραφή του Ολλανδού επιθετικού Τάϊρελ Βούτερ. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Λεμεσό. Η διοίκηση θα καταβάλει χρήματα για να πάρει τα δικαιώματα του, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο με την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE