Έτρεχε η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά σε σειρά από παλιές διώροφες κατοικίες στη Λευκωσία

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά σε σειρά από παλιές διώροφες κατοικίες στη Λευκωσία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 22 περιστατικά, 15 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 00:05 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με δύο  στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο οδόστρωμα στην Αραδίππου.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά και δίπλα σταθμευμένο εμπορικό όχημα.

Στις 00:38 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχημάτος για πυρκαγιά σε σειρά από παλιές διώροφες κατοικίες εντός των τοιχών Λευκωσίας.

Από την πυρκαγιά μία κατοικία υπέστη αρκετές ζημιές και επηρεάστηκαν ελαφρά οι διπλανές κατοικίες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού,  αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός.

Οι κατοικίες φαίνεται να μην ήταν κατοικήσιμες.

Έγινε έρευνα και δεν βρέθηκαν άτομα μέσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE