Τρελή αντίδραση γυναίκας: Έστειλε 1.600 μηνύματα στο αγόρι της και μετά το σκότωσε επειδή βγήκε με τον πατέρα του

Τρελή αντίδραση γυναίκας: Έστειλε 1.600 μηνύματα στο αγόρι της και μετά το σκότωσε επειδή βγήκε με τον πατέρα του

Η κοπέλα τον πάτησε πρώτα με το αμάξι και τον αποτελείωσε με λοστό, επειδή βγήκε με τον πατέρα του κι όχι με εκείνη.

Αδιανόητο σκηνικό με κοπέλα που κατηγορείται για τη δολοφονία του αγοριού της, στο οποίο έστειλε 1.600 απειλητικά μηνύματα πριν τον πατήσει με το αμάξι και στη συνέχεια σκοτώσει χρησιμοποιώντας ένα λοστό.

Η 20χρονη Abbigale Whipple και ο 21χρονος Logan Diaz-Lopardo συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 24χρονου Kevin Gangell στις 28 Ιουλίου στο Κονέκτικατ.

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά το βράδυ της 27ης Ιουλίου, καθώς ο Kevin προγραμμάτιζε να πάει σε μια έκθεση αυτοκινήτων το επόμενο πρωί με τον πατέρα του. Η Abbigale, σε μια στιγμή θυμού, μπλόκαρε τον αριθμό του κινητού του και άρχισε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω των social media, προειδοποιώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

«Θα σε κανονίσω, θα δεις τι θα πάθεις» και «θα καταλήξεις πίσω στη φυλακή» είναι μερικά από τα 1.600 μηνύματα που έστειλε σε λιγότερο από 24 ώρες. Παράλληλα, επικοινώνησε με τον Logan, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της και το γνώριζε, αλλά εκείνη τον απέρριπτε. Υποσχόμενη «έρωτα» στον 21χρονο και λέγοντας ότι «ενδεχομένως να τον δει διαφορετικά» στο μέλλον, ζήτησε τη βοήθειά του για να εκδικηθεί τον σύντροφό της.

Ο Logan προσποιήθηκε ότι είχε κρυφή σχέση με την Abbigale και όταν ο Kevin δεν έδειξε ζήλια, άρχισε κι αυτός να απειλεί, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη φίλη του. Τελικά, πήγαν έξω από το σπίτι του 24χρονου και τον παρέσυραν να βγει έξω. Μόλις τον είδαν στο δρόμο, έπεσαν επάνω του με το αμάξι και στη συνέχεια τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με ένα λοστό.

Μετά από μήνες η αστυνομία συγκέντρωσε στοιχεία εναντίον τους και βασική κατηγορούμενη είναι η γυναίκα, ενώ ο άνδρας διώκεται ως συνεργός. Λόγω αντιφάσεων στις καταθέσεις είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε και ποιο πρόσωπο χρησιμοποίησε τον λοστό, εντούτοις, η αστυνομία θεωρεί υπαίτια την 20χρονη για το τραγικό έγκλημα και πως ο 21χρονος παρασύρθηκε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE