Καταζητείται 41χρονος για διάρρηξη και κλοπή στη Λευκωσία

Καταζητείται 41χρονος για διάρρηξη και κλοπή στη Λευκωσία

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη, στη Λευκωσία. Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Λευκωσία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, διαπράχθηκε διάρρηξη στο κατάστημα του, από όπου κλάπηκε χρηματικό ποσό, από το ταμείο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα της Πέμπτης, 23 Ιανουαρίου, 2025.

Φωτογραφία και τα στοιχεία του 41χρονου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2025, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE