Χρύσα Μιχαλοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – «Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω…»

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – «Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω…»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μιλώντας στο podcast της δημοσιογράφου, Ναταλίας Αργυράκη με τίτλο «Νέα γυναίκα μόνη δεν ψάχνει».

«Ψάχνω την αγάπη παντού. Ήμουν σε ένα πάρτι τις προάλλες, έβλεπες παρέες που ήταν πολύ αγαπημένες, αγκαλιάζονταν, έλεγαν όμορφα λόγια. Είχα κάτσει στη μέση, το κοίταζα και αυτό μου έδινε “Α τι ωραία”. Ήταν από τις λίγες στιγμές που χάρηκα πραγματικά την προηγούμενη εβδομάδα. Το να αποσυνδέεσαι (από μία σχέση) σε κάνει να αποσυνδέεσαι γενικά κι από τη ζωή. Όταν χωρίζεις, χωρίζεις γενικά. Μετά σου παίρνει πολύ καιρό για να ξανανιώσεις πράγματα. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι και δύσκολο να αγαπήσεις τώρα πια…», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε την Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε την Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στις κοινές ιδέες και το κοινό όραμα που μοιράζονται Ιταλία και Κύπρος αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κατά τις κοινές τους δηλώσεις μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE