Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

Έκκληση στον Μητροπολίτη Πάφου, Τυχικό, να διαφοροποιήσει τη στάση του, "επειδή δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα", απηύθυνε, με δήλωση στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος", ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Γεώργιος.

Αφορμή είναι η άρνηση του Μητροπολίτη Πάφου να μεταφερθεί από το Βατικανό στην Πάφο, η κάρα του Αποστόλου Παύλου.

Η μεταφορά της, για πρώτη φορά στην Ιστορία είχε συμφωνηθεί από τον προηγούμενο Αρχιεπίσκοπο και τον Πάπα, αλλά προσέκρουσε στην άρνηση του Μητροπολίτη Τυχικού.

Ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος τόνισε ότι "η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί" και ότι ο ίδιος θλίβεται να αναφέρει ότι δεν επισκέπτεται, τελευταίως, τη Μητρόπολη Πάφου, γιατί αισθάνεται ότι είναι ανεπιθύμητος.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την άποψη ότι "κάποιοι βρίσκονται πίσω από τον Μητροπολίτη Τυχικό, προσπαθώντας να τον ποδηγετήσουν".

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE