Καταγγελία σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα έδειρε τη 14χρονη κόρη της γιατί διαφωνεί με τη σχέση της - «Πήγε να με πνίξει» είπε η ανήλικη

Καταγγελία σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα έδειρε τη 14χρονη κόρη της γιατί διαφωνεί με τη σχέση της - «Πήγε να με πνίξει» είπε η ανήλικη

Στο «σκαμνί» του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε μια μητέρα μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέβαλε η έφηβη κόρη της στην αστυνομία.

Η κατηγορούμενη, η οποία δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, κρίθηκε ένοχη για σωματικές βλάβες που προκάλεσε στη 14χρονη και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή.

Όπως περιέγραψε η ανήλικη στην κατάθεσή της, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο, μετά από έναν λεκτικό καβγά η κατηγορούμενη της επιτέθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι. «Με έπιασε από τα μαλλιά και προσπάθησε να με πνίξει», είπε συγκεκριμένα στους αστυνομικούς.

Από την πλευρά της η μητέρα της παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι χτύπησε την κόρη της, όμως αρνήθηκε ότι την έπιασε από το λαιμό και επιχείρησε να την πνίξει. «Απλώς τη χτύπησα με μια σφαλιάρα», είπε, προσπαθώντας να ελαφρύνει τη θέση της, ενώ ισχυρίστηκε ότι και η 14χρονη της επιτέθηκε.

Σε σχετική ερώτηση, όσον αφορά το γιατί χτύπησε την ανήλικη, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δε συμφωνεί με τον ερωτικό δεσμό που διατηρεί με έναν 16χρονο. «Έχει σχέση με έναν αλήτη. Δεν είναι δυνατόν να μαζεύω την κόρη μου συνέχεια από τα αστυνομικά τμήματα», ανέφερε.

Την ενοχή της πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE