Τέσσερις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Τελ Αβίβ – Νεκρός ο Μαροκινός δράστης

Τέσσερις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Τελ Αβίβ – Νεκρός ο Μαροκινός δράστης

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι. Ο δράστης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία θεωρεί το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι οι τραυματίες είναι δύο άνδρες 24 και 28 ετών σε μέτρια κατάσταση και δύο άνδρες ηλικίας 24 και 59 ετών ελαφρύτερα τραυματισμένοι.

 

Ο δράστης επιτέθηκε στα θύματα σε δύο σημεία, την οδό Ναχαλάτ Μπινγιαμίν και την οδό Καλισέρ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Από στοιχεία ταυτότητας που βρέθηκαν πάνω στον δράστη, φαίνεται ότι πρόκειται για τον 29χρονο Αμπντελαζί Καντί, από το Μαρόκο.
Είναι ενδιαφέρον ότι είχε αμερικανική πράσινη κάρτα για μόνιμη κατοικία στη χώρα. Στο Ισραήλ έφτασε στις 18 Ιανουαρίου με τουριστική βίζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.