Προσοχή! Αν αγοράσατε αυτή την ψηστιέρα μην την χρησιμοποιήσετε – Εμπερικλείει σοβαρούς κινδύνους

Προσοχή! Αν αγοράσατε αυτή την ψηστιέρα μην την χρησιμοποιήσετε – Εμπερικλείει σοβαρούς κινδύνους

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα), η οποία δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει διατάξει την απόσυρσή της από την αγορά και προτρέπει τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Προϊόν
------
Κατηγορία: Συσκευές κουζίνας
Είδος: Ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα)
Κατασκευαστής: A. PIKIS LTD (Αντώνιος Πικής ΛΤΔ)
Μοντέλο: A32BL
Χώρα κατασκευής: Kύπρος
Χαρακτηριστικά: 230V, 800W
Ηλεκτρονικός κωδικός αναγνώρισης: 5290691101871 (στη συσκευασία)



Κίνδυνος:
Εγκαύματα, ηλεκτροπληξία και τραυματισμοί

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών καλεί όποιον χρειάζεται πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα δικαιώματα του καταναλωτή, που αφορούν στο συγκεκριμένο προϊόν, να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή στο τηλέφωνο 1429 (γραμμή καταναλωτή).

Επίσης, το Τμήμα παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιας συσκευής ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE