ΑΚΕΛ: «Νέος εξευτελισμός του κράτους το podcast ισοβίτη από τις Φυλακές»

ΑΚΕΛ: «Νέος εξευτελισμός του κράτους το podcast ισοβίτη από τις Φυλακές»

Καυστική η νέα ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για το νέο σκάνδαλο που ξέσπασε με ισοβίτη να δίνει συνέντευξη podcast μέσα από τις Φυλακές με το κινητό του.

Η Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά

 

Υποθέτουμε ότι είναι απίθανο να συναισθανθεί -πόσο μάλλον να αναλάβει- οποιαδήποτε ευθύνη ο Υπουργός Δικαιοσύνης για το νέο ρεζίλεμα με κατάδικους εγκληματίες να δίνουν διαδικτυακές συνεντεύξεις από το κελί τους. Διερωτόμαστε αν η κυβέρνηση επιτρέπει την κριτική για το νέο φιάσκο που εξευτελίζει το κράτος ή αν ο κ. Χαρτζιώτης θεωρεί ότι συνηθίζονται τα podcast ισοβιτών από τις Κεντρικές Φυλακές και θα συνεχίσει το -όποιο- έργο του.

Η κυπριακή κοινωνία πάντως διερωτάται πώς οι αρχές αυτού του τόπου θα συλλάβουν τους εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, όταν δεν μπορούν να ελέγξουν τους εγκληματίες που είναι ήδη στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE