Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρή 42χρονη μητέρα τριών παιδιών - Κάηκε το σπίτι της και δεν πρόλαβε να σωθεί

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρή 42χρονη μητέρα τριών παιδιών - Κάηκε το σπίτι της και δεν πρόλαβε να σωθεί

Τη ζωή της έχασε μια 42χρονη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, μετά από πυρκαγιά που κατέκαψε το σπίτι στο οποίο διέμενε στο κέντρο της Σάμης στην Κεφαλονιά.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και στο σημείο έφτασαν άμεσα 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη 42χρονη, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν κατάφερε να βγει έξω από το φλεγόμενο σπίτι.

Από το σπίτι, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, έλειπαν – ευτυχώς – τα τρία ανήλικα παιδιά της 42χρονης καθώς και ο σύζυγός της.

Την προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς με την τραγική κατάληξη, έχει αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία Αργοστολίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE