Κεντρικές Φυλακές: Βρήκαν σπασμένο κινητό στο κελί του ισοβίτη που έκανε podcast – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έλαβε χρήματα για τη συνέντευξη

Κεντρικές Φυλακές: Βρήκαν σπασμένο κινητό στο κελί του ισοβίτη που έκανε podcast – Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έλαβε χρήματα για τη συνέντευξη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο του ισοβίτη που έκανε ανενόχλητος… podcast μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του alpha, Κατερίνα Ιωάννου, «πρόκειται για διαδικτυακή συνέντευξη εκτός Κύπρου, η οποία δόθηκε σε αγγλόφωνο μέσο, μέσα από το κελί του ισοβίτη και μάλιστα μέσω του κινητού του»

«Ο Σέρβος Ντέγιαν Λόι, καταδικάστηκε το 2017 σε τέσσερις φορές ισόβια για τα θύματα του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα και εκτίει τη ποινή του στις Κεντρικές Φυλακές. Στο βίντεο παρουσιάζεται ως θύμα αναφέροντας πώς δεν έχει καμία ανάμιξη στο φονικό και καταγγέλλει ότι καταδικάστηκε χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία. Η υπόθεση όπως ο ίδιος τονίζει στο βίντεο στήθηκε εναντίον του από τις Κυπριακές Αρχές, ενώ κάνει λόγο για διαφθορά εμπλέκοντας άτομα από την Αστυνομία», συμπλήρωσε.

Ακολούθως αναφέρεται στο πώς λειτουργεί η φυλακή καθώς και στο πώς εκτίει ο ίδιος την ποινή του.

Η Διεύθυνση των Φυλακών είναι ενήμερη και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έρευνα στο κελί του στο οποίο εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν σπασμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alpha, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο ισοβίτης να έλαβε κάποιο χρηματικό ποσό για προβεί σε αυτή τη συνέντευξη.

Αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις εκ μέρους των αρμοδίων.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE