Ένα Όνειρο Μια Ευχή: Ένα όμορφο πρωτοχρονιάτικο πάρτι για τα παιδιά

Ένα Όνειρο Μια Ευχή: Ένα όμορφο πρωτοχρονιάτικο πάρτι για τα παιδιά

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1/25, η όμορφη γιορτή των παιδιών. Η αίθουσα του ΠΑΒΙΛΙΟΝ στη Λευκωσία πλημμύρισε με τις φωνούλες των παιδιών, με γέλια και αγκαλιές φίλων που είχαν καιρό να συναντηθούν, με μουσική που μας χάρισε η Μαρίνα μας και χορευτικά από τη Beyond Dance Center.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανού, η Υφυπουργός Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ Πάμπος Χαραλάμπους, ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕ Ηλίας Δημητρίου, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Παύλος Κωστέας, η διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Μαρία Ιωαννίδου, η Διευθύντρια του Ronald McDonalds Charity Cyprus Γεωργία Μιχαήλ και ο Διευθυντής του Kleanthous Foundation Δημήτρης Δημητρίου.

Την Πρόεδρο της Βουλής εκπροσώπησε η βουλεύτρια Σάββια Ορφανίδου, όπως και το ΔΗΣΥ. Επίσης παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΕΛΑΜ Πελεκάνος και Τοούλας.

Τον Άη Βασίλη συνόδευσαν οι φίλοι μοτοσικλετιστές των λεσχών Λήδρα και Choppers.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".