Προσοχή: Αυτός είναι ο 27χρονος καταζητούμενος για την υπόθεση της Ποταμιάς - Δείτε φωτογραφία

Προσοχή: Αυτός είναι ο 27χρονος καταζητούμενος για την υπόθεση της Ποταμιάς - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον RAWAIS KHAN, 27 ετών από το Πακιστάν, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 6 Ιανουαρίου 2025, στην περιοχή Ποταμιάς.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE