Φόρεσε χειροπέδες 61χρονος και ανακρίνεται - Ύποπτος για κακοποίηση σκύλου

Φόρεσε χειροπέδες 61χρονος και ανακρίνεται - Ύποπτος για κακοποίηση σκύλου

Στην σύλληψη 61χρονου προχώρησε σήμερα Δευτέρα η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κακοποίησης και κακομεταχείρισης σκύλου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου όπου και ανακρίνεται.

Στο μεταξύ ο 30χρονος, ιδιοκτήτης σκύλου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ερευνών σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση κακοποίησης ζώου στην Πέγεια αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή χωρίς να κατηγορηθεί.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο σκύλος εντοπίστηκε τυχαία από γυναίκα σε κάδο απορριμάτων στην Πέγεια, η οποία προχώρησε ακολούθως στην καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζώο νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική και είναι σε άσχημη κατάσταση.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE