Στους δρόμους η Αστυνομία από αύριο: Πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία και ποιος είναι ο στόχος

Στους δρόμους η Αστυνομία από αύριο: Πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία και ποιος είναι ο στόχος

Από αύριο, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025, ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης και αστυνόμευσης για χρήση ζώνης ασφάλειας, καθώς επίσης και ανυψωτικών καθισμάτων, αλλά και για τη μη χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά την οδήγηση.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025 και στόχος της είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η μείωση των οδικών συγκρούσεων.

Η απόσπαση προσοχής των οδηγών αποτελεί από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες στην πρόκληση οδικών συγκρούσεων, ενώ από την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων κατά την τριετία 2021 – 2023, ποσοστό 52.5% των νεκρών οδηγών και επιβατών οχημάτων, δεν έφεραν ζώνη ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE