«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το ΤikTok» προτρέπει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διακοπή της πρόσβασης στις ΗΠΑ για τους χρήστες του TiKToK αργά το βράδυ του Σαββάτου (18/1).

Ο σχετικός νόμος εφαρμόζεται από σήμερα, Κυριακή, διακόπτοντας για τις ΗΠΑ την πρόσβαση στην αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει προηγούμενα ότι είναι «πολύ πιθανό» να προχωρήσει σε αναστολή του νόμου απαγόρευσης του ΤιΚΤοΚ για 90 ημέρες, μετά από την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του τη Δευτέρα.

Την υπόσχεση αυτή επικαλέστηκε το ΤiKTok σε ένα σημείωμα του, προς τους χρήστες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE