«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το TikTok»: Η ανάρτηση Τραμπ μετά το «μαύρο» στις ΗΠΑ

«Σώστε το ΤikTok» προτρέπει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διακοπή της πρόσβασης στις ΗΠΑ για τους χρήστες του TiKToK αργά το βράδυ του Σαββάτου (18/1).

Ο σχετικός νόμος εφαρμόζεται από σήμερα, Κυριακή, διακόπτοντας για τις ΗΠΑ την πρόσβαση στην αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει προηγούμενα ότι είναι «πολύ πιθανό» να προχωρήσει σε αναστολή του νόμου απαγόρευσης του ΤιΚΤοΚ για 90 ημέρες, μετά από την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του τη Δευτέρα.

Την υπόσχεση αυτή επικαλέστηκε το ΤiKTok σε ένα σημείωμα του, προς τους χρήστες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE