Τα... έσπασαν σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα - Έγραψαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας στους τοίχους -Φωτογραφίες

Τα... έσπασαν σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα - Έγραψαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας στους τοίχους -Φωτογραφίες

Δύο τζάμια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και το τζάμι της καντίνας του Δημοτικού Σχολείου Προδρόμου στη Λάρνακα έσπασαν άγνωστοι, οι οποίοι έγραψαν και συνθήματα κατά της Αστυνομίας με σπρέϊ στους τοίχους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, από τη Σχολική Εφορία, ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί στο σχολείο και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι έσπασαν δύο τζάμια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και το τζάμι της καντίνας, χωρίς όμως να εισέλθουν στους συγκεκριμένους χώρους.

Οι άγνωστοι έγραψαν επίσης με σπρέι σε τοίχους του σχολείου συνθήματα κατά της Αστυνομίας.

Τα μέλη της Δύναμης παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Το σχολείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει τα κυκλώματα της γύρω περιοχής προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE