Διασωληνωμένος 18χρονος μετά τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Διασωληνωμένος 18χρονος μετά τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Διερευνά απόπειρα φόνου η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας φόνου και τραυματισμού τριών προσώπων, ηλικίας 18, 19 και 16 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ οι 18χρονος, 19χρονος, 16χρονος, μαζί με τέταρτο πρόσωπο, επίσης ηλικίας 16 ετών, βρίσκονταν στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό, γύρω στις 8.25 χθες το βράδυ, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, με μαχαίρι. Από την επίθεση που δέχθηκαν, τραυματίστηκαν οι 18χρονος, 19χρονος και 16χρονος.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι, έφερε βαθύ τραύμα στον θώρακα. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι κρίσιμη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα. Έτυχε περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος μετέβηκε για ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, τραυματισμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE