Μονπελιέ: Οι οπαδοί της έβαλαν... techno και οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή το ματς με τη Μονακό

Μονπελιέ: Οι οπαδοί της έβαλαν... techno και οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή το ματς με τη Μονακό

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών της Μονπελιέ είναι κάθε άλλο παρά... σιωπηρές. Με την ομάδα τους να παραπαίει και να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ligue 1, οι φίλοι της ομάδας του γαλλικού Νότου τα έχουν «μαζεμένα» σε διοίκηση και παίκτες για την τραγική εικόνα που βλέπουν από την αρχή της σεζόν και στο ματς με αντίπαλο τη Μονακό θέλησαν να ξεσπάσουν... μετά μουσικής. Πώς; Βάζοντας techno στα ηχεία τους κι ανεβάζοντας τέρμα την ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους στο «Σταντ ντε λα Μοσόν», οι οργανωμένοι της Μονπελιέ πάτησαν το play κι άρχισαν να τραγουδούν πάνω στη μουσική, αναγκάζοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι λόγω του εκκωφαντικού θορύβου που είχε δημιουργηθεί. Όλα αυτά στο πέταλο πίσω από την εστία του... άτυχου κίπερ της Μονακό, Ραντοσλάβ Μαγιέσκι.

Το ματς εν τέλει συνεχίστηκε μετά από πέντε λεπτά και το «σοκ» που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων μάλλον λειτούργησε... ευεργετικά για την ομάδα τους, καθώς το 0-1 έγινε 2-1 και η Μονπελιέ πανηγύρισε νίκη-χρυσάφι, την πρώτη της μετά από δύο μήνες που την έφερε στο -4 από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.