Λευκωσία: Ποδοσφαιριστής και προπονητής αλληλοκατηγορούνται για ξυλοδαρμό - Τι ισχυρίζονται

Λευκωσία: Ποδοσφαιριστής και προπονητής αλληλοκατηγορούνται για ξυλοδαρμό - Τι ισχυρίζονται

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη 18χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας στη Λευκωσία, μετά από το τέλος του αγώνα της ομάδας του, για το πρωτάθλημα Κ19, το περασμένο Σάββατο (11/1).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος κατήγγειλε ότι ένας εκ των μελών της προπονητικής ομάδας (σ.σ. Βοηθός προπονητή), του επιτέθηκε και τον χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο 1χρονος πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να υποβληθεί σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Από πλευράς του, ο προπονητής κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον παραπονούμενο και ακόμα ένα ποδοσφαιριστή κατά τον ίδιο χρόνο που ανέφερε ο 18χρονος.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και για τις δύο καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE