Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο εδώλιο αναμένεται να κάτσουν και τα 12 άτομα μεταξύ των οποίων 10 Έλληνες, ένας Πακιστανός και ένας Μολδαβός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2024 ενώ αρχικά προφυλακίστηκαν συνολικά πέντε άτομα.
Η ανώνυμη καταγγελία και οι πολύμηνες έρευνες
Αρχές του καλοκαιριού του 20233 το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.
Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της αλλά και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους άνδρες.
Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.
Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις