Στην Κύπρο 35χρονος που συνελήφθη στη Γαλλία κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος για απάτη

Στην Κύπρο 35χρονος που συνελήφθη στη Γαλλία κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος για απάτη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λάρνακας αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στη Γαλλία τον περασμένο μήνα κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος από τις κυπριακές αρχές για υπόθεση απάτης.

Ο 35χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απάτη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος, μόνιμος κάτοικος Βρετανίας, συνελήφθη στη Γαλλία στις 26 Δεκεμβρίου, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη χώρα για μεταφορά του στην Κύπρο.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε χθες βράδυ μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Τα αδικήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει ο 35χρονος διαπράχθηκαν το 2016 στη Κύπρο, αφορούν χρηματικό ποσό περίπου 31 χιλιάδων ευρώ και η καταγγελία εναντίον του έγινε από εταιρεία με έδρα τη Λάρνακα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE