Τεράστιο χταπόδι επιτέθηκε σε μοντέλο που κολυμπούσε αμέριμνο στις Σεϋχέλλες - Βίντεο

Τεράστιο χταπόδι επιτέθηκε σε μοντέλο που κολυμπούσε αμέριμνο στις Σεϋχέλλες - Βίντεο

Το μοντέλο Federico Cola από το Μιλάνο της Ιταλίας βρισκόταν σε διακοπές στις Σεϋχέλλες όταν του επιτέθηκε ένα θηρίο. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Cola φαίνεται να κάνει μπάνιο στον Ινδικό Ωκεανό όταν ξαφνικά ένα χταπόδι βγαίνει από το νερό και τυλίγει τα πλοκάμια του γύρω του.

Το μοντέλο φαίνεται αρχικά έκπληκτο και φαίνεται να πέφτει μέσα στη θάλασσα αφού το χταπόδι του τράβηξε το πόδι.

Αλλά ένα ξεχωριστό κλιπ αποκάλυψε πώς αυτός και το χταπόδι έγιναν γρήγοροι φίλοι, καθώς τον βλέπουμε να σηκώνει το πλάσμα και να το αφήνει να γλιστρήσει πάνω στο σώμα του.

Στη συνέχεια, το μοντέλο φαίνεται να ξεκολλάει το ζώο από το σώμα του και να το επιστρέφει πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.

Στο κλιπ που συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές ο Federico έγραψε: «Τι μαγική έκπληξη».

 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE