Τύφλα στο μεθύσι 39χρονη Λεμεσιανή – Δεν φτάνει που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα άρχισε να κτυπάει και τον Αστυνομικό!

Τύφλα στο μεθύσι 39χρονη Λεμεσιανή – Δεν φτάνει που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα άρχισε να κτυπάει και τον Αστυνομικό!

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η 39χρονη, η ένδειξη ήταν 123μg%.

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, φθάνοντας στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την οδό Αγίας Φυλάξεως, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 45χρονος με συνοδηγό 43χρονη.

Από το δυστύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η 39χρονη, η ένδειξη ήταν 123μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο.

Στη συνέχεια, όταν πληροφορήθηκε από αστυφύλακα για το αδίκημα το οποίο διέπραξε και ότι ήταν υπό σύλληψη, άρχισε να προκαλεί οχληρία και επιτέθηκε εναντίον του, κτυπώντας τον με τα χέρια της και προσπαθώντας να διαφύγει.

 Ακολούθως, μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 98μg% αντί 22μg%. Στη συνέχεια, η 39χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Η Τροχαία Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE