Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών - Είχαν εντοπιστεί τον Αύγουστο στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών - Είχαν εντοπιστεί τον Αύγουστο στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού και κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών τον περασμένο Αύγουστο στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 20 και 26 και μια γυναίκα ηλικίας 23 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής τους.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.