Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου

Στο Βερολίνο για τη Σύνοδο Αρχηγών του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου

Στη διήμερη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιανουαρίου, στο Βερολίνο, θα συμμετάσχει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το ΔΗΣΥ, στο πλαίσιο της Συνόδου, η κ. Δημητρίου θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές και συναντήσεις με αρχηγούς του ΕΛΚ.

Αναφέρεται ότι κατά τη Σύνοδο η κ. Δημητρίου «θα τοποθετηθεί επί θεμάτων που αφορούν την οικονομία για μια πιο ανταγωνιστική Ευρώπη, τις προτεραιότητες για το 2025 και τη στρατηγική του ΕΛΚ σε μια εποχή σημαντικών γεωπολιτικών εξελίξεων».

Προστίθεται ότι στη Σύνοδο αναμένεται να υιοθετηθεί κοινό πολιτικό έγγραφο που θα αφορά, μεταξύ άλλων, την ευρωπαϊκή οικονομία, το μεταναστευτικό ζήτημα και θέματα ασφάλειας.

Η κ. Δημητρίου αναχωρεί για το Βερολίνο σήμερα και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE