Lufthansa: Ανακοίνωσε επανέναρξη πτήσεων προς Τελ Αβίβ από 1η Φεβρουαρίου

Lufthansa: Ανακοίνωσε επανέναρξη πτήσεων προς Τελ Αβίβ από 1η Φεβρουαρίου

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός αερομεταφορέας, η Lufthansa, ανακοίνωσε σήμερα την επανέναρξη από την 1η Φεβρουαρίου των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ, την επομένη της ανακοίνωσης συμφωνίας για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.

Η αναστολή της αεροπορικής σύνδεσης με την Τεχεράνη, στο Ιράν, και με τη Βηρυτό, στον Λίβανο, παραμένει ωστόσο σε ισχύ, πρόσθεσε ο όμιλος σε ανακοίνωση.

Ο όμιλος τροποποίησε αρκετές φορές το πτητικό του πρόγραμμα τους τελευταίους μήνες, λόγω των εξελίξεων στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η αεροπορική σύνδεση με το Τελ Αβίβ ανεστάλη το καλοκαίρι του 2024.

Τα δρομολόγια της Τεχεράνης παραμένουν σε αναστολή έως τις 14 Φεβρουαρίου και αυτά της Βηρυτού έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE