Θα ξετρελαθείτε: Άνοιξε το πρώτο Outlet στην Κύπρο

Θα ξετρελαθείτε: Άνοιξε το πρώτο Outlet στην Κύπρο

Απόλαυσε μία μοναδική εμπειρία shopping, με μέχρι και 70% έκπτωση σε ρούχα, αξεσουάρ & gadget για όλη την οικογένεια!

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην κατοχή του μια επώνυμη τσάντα, ένα designer ρούχο, ένα πολυτελές κόσμημα; Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, αυτό μοιάζει κάπως ανέφικτο για τον περισσότερο κόσμο.

Ή μήπως όχι;

Τώρα στη Λεμεσό, άνοιξε το Cyprus Premium Outlet, ένας μεγάλος χώρος στον οποίο θα ανακαλύψεις πάνω από 100 διάσημες φίρμες του εξωτερικού, από προηγούμενες σεζόν, με έκπτωση μέχρι και 70%!

 

Ρούχα, αξεσουάρ και gadgets για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, από οίκους όπως Gucci, Celine, Moschino, Saint Laurent, Dior, Dsquared2 και Fendi, κάνουν τη λαχτάρα σου για ένα επώνυμο κομμάτι, πραγματικότητα!

Cyprus Premium Outlet, Ανδρέα Καριόλου, Αγ. Αθανάσιος, Λεμεσός, τηλ.: 25354401/ www.cypruspremiumoutlet.com.

 

timeoutcyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE