«Έφυγε» ο Μάριος Καραγωγέας - «Η οικογένεια των ηθοποιών εκφράζει τη βαθιά θλίψη της»

«Έφυγε» ο Μάριος Καραγωγέας - «Η οικογένεια των ηθοποιών εκφράζει τη βαθιά θλίψη της»

Θλίψη στην 'Ενωση Ηθοποιών σκόρπισε ο χαμός του Μάριου Καραγωγέα.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο (16/1) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στις 2:00μμ.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Μάριου Καραγωγέα. Ο Μάριος, αγαπητός από όλους, εργάστηκε από το 1993 μέχρι το 2024 ως τεχνικός σκηνής στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρο.

Όλη η οικογένεια των η ηθοποιών που κάποια στιγμή δουλέψαμε μαζί του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Αύριο, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού στις 2:00μμ.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στις 1:30μμ.

Αιώνια του η μνήμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE