Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος καταζητείτο μαζί με άλλους τρεις Τουρκοκύπριους, σε σχέση με την υπόθεση, η οποία κατέληξε με τον θάνατο του Πακιστανού.
Εξάλλου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και το αναζητούμενο όχημα.
Η Αστυνομία εξέδωσε νωρίς την Τετάρτη ανακοίνωση, με την οποία καταζητούσε τον ALAIN MARTIAL TCHANTCHOU, 39 ετών, από το Καμερούν, καθώς και τους COSKUN ALASLAN, 31 ετών, Τουρκοκύπριος, ATILLA ALASLAN, 22 ετών, Τουρκοκύπριος και HALIL ALASLAN, 62 ετών, Τουρκοκύπριος.
Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν στην απόπειρα φόνου, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που διαπράχθηκαν στις 6 Ιανουαρίου του 2025, στην περιοχή Ποταμιάς.
Κληθείσα από το ΚΥΠΕ, να αναφερθεί στις έρευνες, η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, είπε πως οι έρευνες συνεχίζονται, σημειώνοντας ότι συνεχίζεται και η συλλογή μαρτυρικού υλικού.
Όπως είπε «είναι σημαντικό να μπορέσουμε να συλλάβουμε τα συγκεκριμένα άτομα, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με την υπόθεση».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις