«Εκτός λειτουργίας» τα νεκροτομεία σε Λεμεσό και Πάφο – Θα μεταφέρονται όλοι οι σοροί Λευκωσία - Βίντεο

«Εκτός λειτουργίας» τα νεκροτομεία σε Λεμεσό και Πάφο – Θα μεταφέρονται όλοι οι σοροί Λευκωσία - Βίντεο

Αναστέλλεται, με οδηγίες του Υπουργού Υγείας, η λειτουργία των νεκροτομείων στα Νοσοκομεία Λεμεσού και Πάφου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 24χρονου Πακιστανού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο δημοσιογράφος, Κώστας Νάνος, ο Υπουργός Υγείας απέστειλε σχετική επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας χαρακτηρίζοντας την «επείγουσα» και με άμεση ισχύ τίθενται εκτός λειτουργίας τα νεκροτομία στο νοσοκομείο Πάφου και Λεμεσού μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τον 24χρονο.

«Oι νενομισμένες νεκροτομές θα διενεργούνται αποκλειστικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όλοι οι σοροί θα μεταφέρονται Λευκωσία για να διενεργούνται εκεί οι νεκροτομές και αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη προσωπικού στην ιατροδικαστική υπηρεσία και την διαθεσιμότητα του Νικόλα Χαραλάμπους αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του 24χρονου», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πώς «παρόμοιες αποφάσεις έχουν ληφθεί και στο παρελθόν, όπως στην περίοδο της πανδημίας, λόγω έλλειψης προσωπικού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία»

«Θα είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για πολλούς», κατέληξε

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE