Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Έκρηξη σε οικία 34χρονης στη Λεμεσό - Αποκλείστηκε η σκήνη

Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Έκρηξη σε οικία 34χρονης στη Λεμεσό - Αποκλείστηκε η σκήνη

Στις 15/01/2024 και περί ώρα 03:15 σημειώθηκε έκρηξη στην κυρία είσοδο της οικίας που βρίσκεται σε χωριό της Δυτικής Λεμεσού ιδιοκτησίας 34χρόνης. Η κατοικία ήταν συμπληρωμένη αλλά δεν ειχε ακόμη κατοικηθεί από την πιο πάνω και την οικογένεια της.

Από την έκρηξη καταστράφηκε η πόρτα της κυρίας εισόδου, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημίες στην επίπλωση της οικίας, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Ο πυροτεχνουργός της ΑΔΕ Λεμεσού ο υπαστυνόμος και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Επισκοπής μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν στην σκηνή και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Η σκηνή αποκλείστηκε και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησε στη σκηνή ο πυροτεχνουργός διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βομβάς η οποία τοποθετήθηκε στο δάπεδο εξωτερικά της μεταλλικής πόρτας της κυρίας εισόδου.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE