Επικοινωνία Αλ Σίσι - Μπάιντεν για την εκεχειρία στη Γάζα

Επικοινωνία Αλ Σίσι - Μπάιντεν για την εκεχειρία στη Γάζα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν οι συνεχιζόμενες προσπάθειες διαμεσολάβησης από το Κάιρο, τη Ντόχα και την Ουάσινγκτον για εκεχειρία και μία συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων στη Γάζα, όπως ανακοίνωσε η αιγυπτιακή προεδρία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE