Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Τρίτη, πέντε πρόσωπα, δυο ενήλικες και τρεις ανήλικοι, σε σχέση με τα επεισόδια βίας και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν, στις 2 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης».

Πρόκειται για 15χρονο, 16χρονο, 17χρονο, 19χρονο και 24χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο αξιολόγησης μαρτυριών, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών υπόπτων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου.

Τα πέντε νεαρά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής και παράνομης εισόδου, θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE