Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Τρίτη, πέντε πρόσωπα, δυο ενήλικες και τρεις ανήλικοι, σε σχέση με τα επεισόδια βίας και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν, στις 2 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης».

Πρόκειται για 15χρονο, 16χρονο, 17χρονο, 19χρονο και 24χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο αξιολόγησης μαρτυριών, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών υπόπτων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου.

Τα πέντε νεαρά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής και παράνομης εισόδου, θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE