Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Βανδαλισμοί στο «Ν.Σολομωνίδης»: Ενώπιον δικαιοσύνης οδηγούνται πέντε πρόσωπα

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Τρίτη, πέντε πρόσωπα, δυο ενήλικες και τρεις ανήλικοι, σε σχέση με τα επεισόδια βίας και τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν, στις 2 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ «Νίκος Σολομωνίδης».

Πρόκειται για 15χρονο, 16χρονο, 17χρονο, 19χρονο και 24χρονο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο αξιολόγησης μαρτυριών, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών υπόπτων που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου.

Τα πέντε νεαρά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, κλοπής και παράνομης εισόδου, θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE