Καταδίωξη στην Ποταμιά: Τέσσερα τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση

Καταδίωξη στην Ποταμιά:  Τέσσερα τα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση

Τέσσερα συνολικά εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης για την καταδίωξη στην Ποταμιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξασφαλίστηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης, εκ των οποίων το ένα είναι εναντίον του αλλοδαπού οδηγού του ενοικιαζόμενου οχήματος, το οποίο φέρεται να μετέφερε τον νεκρό 24χρονο Πακιστανό από την Ποταμιά στο χωράφι στον Στρόβολο όπου και εντοπίστηκε.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από την Αστυνομία, τα 4 εντάλματα αφορούν έναν αλλοδαπό και τρεις Τ/κ υπόπτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE