Συνελήφθη άνδρας που ξυλοκόπησε την 28χρονη σύντροφό του στην Κυψέλη - Η γυναίκα απέβαλε

Συνελήφθη άνδρας που ξυλοκόπησε την 28χρονη σύντροφό του στην Κυψέλη - Η γυναίκα απέβαλε

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ακόμα μία γυναίκα. Στην Κυψέλη, αλλοδαπός χτύπησε την 28χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση, με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην οδό Σικίνου και εντόπισαν το ζευγάρι στο δρόμο να μαλώνει.

Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της, την έπιασε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.

Η νεαρή είχε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως απέβαλε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο 38χρονος δράστης συνελήφθηε, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Η 28χρονη αρνήθηκε να εγκαταστήσει το panic button και να μεταφερθεί σε δομή ενώ ζήτησε να γίνει δίωξη στον σύντροφό της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE