Νεκρός αστυνομικός της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα

Νεκρός αστυνομικός της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα

Τραγικός επίλογος για έναν 28χρονο αστυνομικό της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Καματερό, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λ. Φυλής κατά την επιστροφή στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες, Τρίτη (27/10/2015) στο Α' Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων, ενώ το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα είπε, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE