Νεκρός αστυνομικός της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα

Νεκρός αστυνομικός της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα

Τραγικός επίλογος για έναν 28χρονο αστυνομικό της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Καματερό, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λ. Φυλής κατά την επιστροφή στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες, Τρίτη (27/10/2015) στο Α' Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων, ενώ το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα είπε, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE