Υφ. Μετανάστευσης: Πέραν των 900 Σύρων απέσυραν σε ένα μήνα αιτήσεις ασύλου

Υφ. Μετανάστευσης: Πέραν των 900 Σύρων απέσυραν σε ένα μήνα αιτήσεις ασύλου

Μέσα σε ένα μήνα περισσότεροι από 900 Σύροι είτε έχουν αποσύρει αιτήσεις ασύλου, είτε έχουν ανακαλέσει καθεστώς διεθνούς προστασίας με σκοπό να επαναπατριστούν, ενώ ήδη 300 Σύριοι έχουν αναχωρήσει από την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» ο Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας, Νικόλας Ιωαννίδης.

«Συνεχίζεται η ροή Σύρων στα γραφεία του Υφυπουργείου Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας. Μέσα σε ένα μήνα, περισσότεροι από 900 Σύροι είτε έχουν αποσύρει αιτήσεις ασύλου είτε έχουν ανακαλέσει καθεστώς διεθνούς προστασίας με σκοπό να επαναπατριστούν. Ήδη, περίπου 300 Σύροι έχουν αναχωρήσει από την Κύπρο», σημειώνει.

 

 

Προσθέτει επίσης, ότι οι λειτουργοί του Υφυπουργείου συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά για τη διευκόλυνση όσων Σύρων επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE