Καταγγελία από ασφαλιστική: Διαμεσολαβητής προέβαινε σε καταρτισμό πλαστών ασφαλιστικών συμβολαίων σε αλλοδαπούς – Σοκάρει το ποσό που απέσπασε

Καταγγελία από ασφαλιστική: Διαμεσολαβητής προέβαινε σε καταρτισμό πλαστών ασφαλιστικών συμβολαίων σε αλλοδαπούς – Σοκάρει το ποσό που απέσπασε

Καταγγέλθηκε στο ΓΔΟΕ του ΤΑΕ Λεμεσού από τον διευθυντή ασφαλιστικής εταιρείας, ότι μεταξύ των ετών 2017 και 2023, στη Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία, τέως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της εταιρείας, 45 ετών, προέβαινε σε καταρτισμό πλαστών ασφαλιστικών συμβολαίων σε αλλοδαπούς ανυποψίαστους πελάτες, κυρίως κινέζους, αποσπώντας τους υψηλά ποσά ως ασφάλιστρα.

Οι αποδείξεις εισπράξεων αλλοιώνονταν και αποστέλλονταν στην παραπονούμενη εταιρεία με διαφορετικά, πολύ χαμηλότερα ποσά.

Καταθέσεις λήφθηκαν από αρκετά θύματα που εξαπατήθηκαν από τον 45χρονο, ωστόσο, βάσει μαρτυρίας, αναμένεται να ληφθούν και αρκετές άλλες καταθέσεις συνολικoύ ύψους του ποσού που αποσπάστηκε από τους μέχρι στιγμής παραπονούμενους ανέρχεται στις €700.000.

Εναντίον του 45χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη σήμερα, 13/01/2025, ώρα 12:30 και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού.

Το ΓΔΟΕ του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE