Στο πένθος το Τμήμα Αλιείας: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Άγγελου - «Χαμογελαστός φίλος και συνάδελφος»

Στο πένθος το Τμήμα Αλιείας: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Άγγελου - «Χαμογελαστός φίλος και συνάδελφος»

Θρήνος στο Τμήμα Αλιείας , μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Άγγελου Βαλιαντή.

Με ανακοίνωση το Τμήμα αναφέρει

«Η Διευθύντρια και το προσωπικό του Τμήματος Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών με μεγάλη θλίψη και πόνο ψυχής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συνάδελφου Άγγελου Βαλιαντή που έφυγε τόσο ξαφνικά.
 
Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι από την είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου ανθρώπου.
Ο πρόωρος χαμός του, μας στερεί ένα καλό και πάντα χαμογελαστό φίλο και συνάδελφο.
 
Άγγελε, αιωνία σου η μνήμη…
 
Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Δευτερά». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE