Συνελήφθη 41χρονος που πέταξε καρέκλα στη σύζυγο και το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη - Τον κατήγγειλε και για βιασμό

Συνελήφθη 41χρονος που πέταξε καρέκλα στη σύζυγο και το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη - Τον κατήγγειλε και για βιασμό

Στη σύλληψη ενός 41χρονου που επιτέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη σύζυγο και το ανήλικο παιδί τους, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης συζύγου του, όλα ξεκίνησαν τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στο σπίτι τους, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου, όταν ο 41χρονος έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό μαζί της, πέταξε μια καρέκλα προς το μέρος της και του 4χρονου γιου της, χωρίς να τους τραυματίσει, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το εν λόγω συμβάν, χωρίς τη συναίνεσή της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, ο συλληφθείς σε προγενέστερα χρονικά διαστήματα προέβη δύο φορές σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.

Εις βάρος του συλληφθέντα, ελληνικής καταγωγής, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό και παραβίαση απορρήτου. Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE