Επιχείρησε να παραδώσει τρόφιμα σε κρατούμενο και εντοπίστηκαν ναρκωτικά... στα πατατάκια

Επιχείρησε να παραδώσει τρόφιμα σε κρατούμενο και εντοπίστηκαν ναρκωτικά... στα πατατάκια

Χειροπέδες πέρασαν μέλη της Αστυνομίας χθες το βράδυ σε αλλοδαπό, ο οποίος προσπάθησε να παραδώσει ναρκωτικά σε κρατούμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες Κυριακή στις 20:10 προσήλθε στο κεντρικό σταθμό Λεμεσού  αλλοδαπός, για να παραδώσει δυο σακουλές με τρόφιμα για τον διοικητικό κρατούμενο.

Κατά των έλεγχο των τροφίμων  ανευρέθηκε από την επί καθήκοντι αστυνομικό, εντοπίστηκε  εντός συσκευασίας με πατατάκια μια κόλλα η οποία περιείχε στο εσωτερικό της μικρή ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης ομοιάζουσα με κάνναβη ενώ από έρευνα που έγινε στον  αλλοδαπό  παρέδωσε και μια δεύτερη κόλλα με μικρή ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης ομοιάζουσα με κάνναβη η οποία βρισκόταν στη τσέπη  του.

Ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ Λεμεσού όπου και έκανε δειγματοληπτικό έλεγχο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την ΥΚΑΝ για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE